SCHIZANDRA PLUS
 

Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuur Complex in tabletvorm Schizandra Plus is een anti-oxidantenformule met essentiŽle nutriŽnten die een synergetisch effect hebben. Het basisingrediŽnt, de Schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit product is zo bewerkt om de schadelijke vrije radicalen helpen te neutraliseren.

Probeert u zoveel mogelijk op een dag te doen?

Als u vindt dat u het te druk heeft en niet eens meer de tijd heeft om uw Ďaccu weer op te ladení, bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriŽnten opraken, waardoor u een aanval zou kunnen krijgen. Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriŽnten die het lichaam nodig heeft.

Hoeveel van de onderstaande factoren kunnen volgens u uw dagelijks leven beÔnvloeden?

Vervuilende stoffen in het drinkwater, de toxische pesticiden en fungiciden waarmee de fruit- en groentenoogst bespoten is, de schadelijke luchtemissies van de industrie, de uitlaatgassen van voertuigen, de aircoís op kantoor, elektromagnetische vervuiling, te sterke zonnestralen. Elk van deze factoren kan een cumulatief schadelijk effect hebben doordat deze vrije radicalen produceren. Schizandra Plus kan ondersteunen met een anti-oxidanteneffect.

Waarom zou u Schizandra Plus moeten gebruiken?

De zorgvuldig gedoseerde ingrediŽnten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve levenstijl. Als u elke dag Schizandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een weldadig effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe Ďvijandí.

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediŽnten:

ē De gekleurde bessen van de Schizandra-plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als Ďadaptogeení, een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen. De Schizandraplant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof.

ē Vitamine B6: Een wateroplosbare vitamine die elk dag moet worden vervangen, omdat deze niet in het lichaam bewaard blijft, en belangrijk is voor de vertering van proteÔnen.

ē Vitamine E en selenium: Een tweetal antioxydanten waarmee het immuunsysteem wordt ondersteund in de strijd tegen de vrije radicalen, en de afbraak van vetstoffen en essentiŽle oliŽn zoveel mogelijk wordt beperkt. Het blijkt dat mannen meer selenium nodig hebben. Bijna de helft van de seleniumreserves van de man bevindt zich in de testikels en in de zaadbuizen naast de prostaat. Selenium en vitamine E werken samen, beide middelen samen zijn krachtiger dan de som van de delen.

ē Vitamine C en betacaroteen werken als een team van anti-oxidanten samen om de vrije radicalen te bestrijden en het immuunsysteem te ondersteunen.  

ē L-fenylalanine: Een essentieel aminozuur. Betrokken bij levendigheid en vitaliteit. 

ē L-cysteÔne: Een aminozuur met antioxyderend effect dat zwavel bevat. Het helpt het immuunsysteem bij de natuurlijke reiniging van verontreinigingen in het lichaam. 

ē Pantotheenzuur: Lid van de B-complexfamilie. Helpt bij de bouw van cellen en om de natuurlijke groei en ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel in stand te houden. Het helpt het lichaam bij de natuurlijke omzetting van vetten en suiker in energie.  

ē Kelp: Kelp is bij planten- en voedingsdeskundigen bekend om het hoge gehalte aan jodium en andere belangrijke mineralen. Dit minerale ingrediŽnt draagt bij aan een goede werking van de schildklier.

ē Ascorbylpalmitaat: Een olie-oplosbare vorm van vitamine C met de kenmerkende antioxyderende werking van vitamine C in de vetweefsels van het lichaam, waardoor de werking van deze vitamine wordt gecompleteerd.

 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 © Copyright 2006 / 2013 Kiesgezond.com                                            Alle rechten voorbehouden