HAARVERZORGING
 

Gezond haar laat zien of iemand gezond is. Teveel zon, slecht weer, ziekte, vitaminetekorten of stress kunnen alle de oorzaak zijn dat uw haar zijn natuurlijke glans verliest en slap wordt. Herbalife’s shampoos en conditioners zijn ontwikkeld om met de hulp van kruiden de dagelijkse aanslagen op het haar af te weren.

Door deze Uitwendige voedingsproducten voor het haar te gebruiken naast uw Inwendige voeding, geeft u het kapsel de onmisbare aanvulling op de voedingsingrediënten binnen uw lichaam, waardoor binnen- én buitenkant optimaal worden verzorgd. En dat ziet u terug! Herbalife brengt een assortiment Herbal Aloë haarverzorgingsproducten, die alle de vitaliteit bevorderende eigenschappen bezitten van de aloëplant.

 
 

 
Herbal Aloë Shampoo

Reinigend en verfrissend als hij is, beschermt de Herbal Aloe Shampoo uw kapsel tegen de aanslagen waar uw haar dagelijks aan wordt blootgesteld. De shampoo reinigt zonder het haar te beschadigen en laat zich gemakkelijk afspoelen, zonder resten na te laten. Zo mild dat u het zonder probleem elke dag kunt gebruiken. Is ideaal voor normaal tot droog haar.

• Voor schoon en veerkrachtig haar.

• Frisse kruidige geur.

• Ideaal voor het hele gezin.

 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
Herbal Aloë Conditioner

Gun uw haar dezelfde positieve effecten van de aloëplant als uw lichaam. Gebruik de conditioner na de shampoo, waardoor het kapsel zich weer schikt en nieuwe glans krijgt. Zorgt dat het haar buigzaam blijft, maar niet gaat inzakken.  De formule is bijzonder geschikt voor normaal tot droog haar.

• Maakt het haar plooibaar en glanzend.

• Houd vocht in het haar vast, zonder dat het daardoor inzakt.

• Zo mild dat u het elke dag kunt gebruiken.

 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 © Copyright 2006 / 2013 Kiesgezond.com                                            Alle rechten voorbehouden