PRIVACY
 
Het doel van deze privacy policy is om de privacy en zekerheid te waarborgen en te beschermen van de bezoekers van onze site www.kiesgezond.com.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt om de door u gevraagde informatie of goederen op te sturen en uw log-in gegevens te beheren. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven of verkocht. U hebt recht op inzage en verbetering van uw gegevens.

Indien u ons uw persoonsgegevens niet wilt verstrekken, vul dan de daarvoor bestemde formulieren niet in, als u toch advies wilt hebben of meer wilt weten moet u zelf telefonisch contact met ons opnemen. 

Het gebruik van informatie 
Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het afhandelen van uw bestelling, het kunnen geven van een goed voedingsadvies, het versturen van speciale aanbiedingen en nieuwe producten m.b.t. de producten van Herbalife. Uw informatie wordt uitsluitend en alleen door Kies Gezond gebruikt om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.
 

 
 
 
 
 
 
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

  Copyright 2006 / 2013 Kiesgezond.com                                             Alle rechten voorbehouden