Bestelpagina
Contact
 

Samen Tegen Kanker Actie!

 
Afslanken
Met personal coach
Zonder personal coach
 
Gezond ontbijten tip
Gezondheid en vitaliteit
Sportvoeding
Producten
Voedingsadvies

 

Gezichtsverzorging
Skin Activator
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
 
Gezocht parttimers
Werken met Herbalife
 
Laatste nieuws
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERBALIFE PRODUCTEN
 

QuickSpark Natuurlijke Energie Op cellulair niveau. Natuurlijke energieÖin een flits! Herbalifeís revolutionaire nieuwe product met CoEnzym 1. Het menselijk lichaam bevat miljoenen cellen die CoEnzym 1 nodig hebben om op hun best te kunnen functioneren. De ATP energiecyclus is het complexe proces waarin energie wordt gecreŽerd om onze cellen te laten functioneren. Deze energie wordt ATP energie genoemd. CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om ATP energie te verkrijgen. Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1 en hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. QuickSpark is een handige manier om uw ATP energie te verhogen door uw CoEnzym 1 niveau aan te vullen. * Adenosine trifosfaat is de belangrijkste energiebron voor cellulaire reacties. Geen cafeÔne, geen suiker, geen calorieŽn. Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Neem twee zuigtabletten per dag naar behoefte. Plaats ze onder de tong totdat ze volledig opgelost zijn. Voor maximale effectiviteit: niet kauwen op de zuigtabletten. 20 tabletten.

Gourmet tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteÔne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.


Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Maaltijdvervangende reep! Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt. Meer info

H≥0 Pro sportdrank. De H3O Proô sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H≥0 sportdrank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H≥0 sportdrank bevat antioxidant vitamines A, C en E. De sportdrank bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk. Los 1 zakje op in 500 ml water, zo is deze drank isotoon en heeft de helft van de calorieŽn in tegenstelling tot andere sport- of frisdranken. H3O Pro is een cafeÔnevrije formule, die geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevat. En is heerlijk van smaak!

Guarana Tabletten: puur natuur Guarana! Voelt u zich soms uitgeput en zit u er echt doorheen? Dagelijks minder calorieŽn binnenkrijgen kan soms een ingrijpend effect hebben op uw energieniveau waardoor u zich ineens dodelijk vermoeid voelt. Guarana kan u weer een oppepper geven als u dat echt nodig heeft, het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en werkt snel en effectief. Guarana Tabletten bevatten het allerbeste van wat een der meest vitaliserende kruiden uit de natuur de mens te bieden heeft. Herbalife is erin geslaagd om de krachtige kwaliteiten van Guarana te bundelen in de Guarana Tabletten. Daardoor zullen uw prestaties verbeteren en zult u geen last meer hebben van een dip midden op de dag. Het is een fantastisch voeding supplement voor mensen die altijd druk in de weer zijn en waarmee u steeds alert en fit blijft.


Liftoff. Dankzij de exclusieve, energieke melange van taurine, guarana en cafeÔne kunt u de hoogste versnelling inschakelen. Het bevat cafeÔne zodat u fris en alert kunt blijven. Ook helpt het u om gericht bezig te zijn en u beter te concentreren. Ideaal dus voor studenten in de blokperiode, maar ook voor sporters, of als u eens een dipje hebt, wanneer u 's avonds uitgaat, enz. Liftoffô bevat tevens taurine, een niet essentieel aminozuur dat helpt om vermoeidheid te bestrijden, vitamines B6 en B12 voor de energieproductie en vitamine C, dat bekend is om de voordelen die het biedt als antioxidant. Liftoffô is verkrijgbaar in handige pakjes in zakformaat, ideaal vooronderweg. Meer informatie >>

 


ProteÔne repen. Gezond eten wil niet zeggen dat u niets meer mag! Eiwitrijke proteÔne repen die ontworpen zijn om u tussen de maaltijden door optimale voeding te geven. In plaats van naar een gewone reep chocola te grijpen, gunt u zichzelf een proteÔnereep. Iedere heerlijk stevige reep zit boordevol voedingsstoffen en is bedekt met een verrukkelijk laagje chocola. Dus fijn om iets zoets te proeven en te weten dat u tussen de maaltijden door toch die belangrijke dosis soja-eiwit consumeert. 0-12 gram proteÔne per reep Verrukkelijke smaken: Chocolade-pinda en Vanille-amandel en Citroen.


Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Schizandra Plus. De schizandraplant bevordert het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken. De antioxiderende ingrediŽnten dragen bij aan een vermindering van de hersteltijd na een sportprestatie en een bestrijding van aan sportgerelateerde vrije radicalen. Elke sportliefhebber heeft behoefte aan deze formule! 60 tabletten. Meer informatie >>>>>


Thermo Completeô Deze hypermoderne ephedrine vrije formule bevat een mengsel van krachtige kruiden en voedingsstoffen die een bewezen invloed hebben op het gewichtbeheersingsproces. Belangrijke ingrediŽnten zijn ondermeer citrus aurantium, groene thee en DL-phenylalanine die gezamenlijk veel betekenen voor uw gevoel van eigenwaarde en zorgen dat u beter opgewassen bent tegen de beproevingen die soms samengaan met het volgen van een dieet.  Bevat belangrijke ingrediŽnten die u een steviger gevoel geven.


Cell Nutrition. Slechte eetgewoonten, een gebrekkige spijsvertering of een overmaat aan stress kan leiden tot algemene moeheid en een verminderde weerstand. Cell Nutrition helpt uw lichaam om goed te functioneren doordat het de absorptie en opname van essentiŽle voedingsstoffen stimuleert. Naast steun aan de verwerking van het voedsel helpt dit supplement tevens bij de energieproductieprocessen van het lichaam. Bij dagelijks gebruik kan het dus helpen om de totale voedingswaarde op te nemen die uw lichaam toekomt.


Thermojeticsģ Gele tabletten. Dit voedings-supplement, samengesteld op basis van GTF-chroom en garcinia-extract is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de avonduren. Het kan gunstig zijn voor het beheersen van de eetgewoonten, als onderdeel van een caloriearm dieet.


AloŽsiroop Herbalife is er langs wetenschappelijke weg in geslaagd de veelgeprezen organische voedingsstoffen die de AloŽ Vera plant bevat, hieruit te winnen en te stabiliseren. Volgens de deskundigen dienen wij dagelijks minimaal twee liter water te drinken om onze lichaamsfuncties optimaal te laten werken. Onze AloŽsiroop is een positieve en verfrissende manier om te zorgen dat u elke dag voldoende water binnen krijgt. Bovendien versterkt u zo de zelfreinigende werking van het lichaam. Flacon met schroefdop, bevat 240 ml(ongeveer 16 porties). Los 3-4 dopjes siroop op in 125 ml water.

AloŽ MAX siroop. AloeMAX is een smaakvolle aloe vera drank. AloeMAX bevat 98% AloŽ. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen! Met het zegel van de International Aloe Science Council (IASC). Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. AloeMax slechts 1,2 kcal per glas. Helpt afslankers met ontgiftings-verschijnselen. Weinig suiker.

Cell-U-Lossģ Cellulitis kan op bepaalde plaatsen van het lichaam ontstaan als zich daar vocht en afvalstoffen ophopen in het vetweefsel. Cell-U-Lossģ is ontwikkeld om het aanzien van deze Ďsinaasappelhuidí te verbeteren door het lichaam te helpen de natuurlijke vochtbalans te herstellen en afvalstoffen af te voeren.  Een mix van vitaminen, mineralen en kruiden om te zorgen voor een betere afvoer van overmatig vocht. Helpt het uiterlijk van sinaasappelhuid te verbeteren.


Thermojeticsģ Instant Kruidendrank. Een verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Herbalife heeft haar Thermojeticsģ Instant Kruidendrank met zorg samengesteld, om een bruikbaar alternatief te bieden op de traditionele dranken, zoals koffie en thee. Het is een opwekkende caloriearme drank waarin vijf snelwerkende plantaardige stoffen zijn verwerkt. Original smaak 50 g: en 100 g: Vruchtensmaken 50 g: Citroen, Framboos en Perzik.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Niteworks, een speciale combinatie van ingrediŽnten ter ondersteuning van de stikstof-oxideproductie. Ontwikkeld in samenwerking met Nobelprijswinnaar Louis Ignarro. Deze heeft zijn leven gewijd aan het onderzoek naar de heilzame eigen-schappen van stikstofoxide. Stikstofoxide is uiterst belangrijk voor een normale bloedsomloop. Het lichaam produceert overdag stikstofoxide, maar 's nachts neemt deze productie af. Bovendien wordt de aanmaak geringer naarmate u ouder wordt. Ons bloedvatenstelsel gebruikt stikstofoxide om ieder lichaamsdeel van bloed te voorzien. Stikstofoxide ontspant en verwijdt de bloedvaten waardoor een betere bloedcirculatie tot stand komt. Meer informatie


Herbalifeline. Onderzoek toont aan dat men in de Europese keuken te weinig profiteert van de vele voedingsstoffen die aanwezig zijn in het zeebanket. Daardoor komen we vaak essentiŽle vetzuren tekort, met name de zo belangrijke Omega-3 vetzuren. Herbalifeline is een uitstekend supplement waarmee u dit tekort kunt aanvullen. Een waardevolle bron van Omega-3 vetzuren, goed voor het algemeen welzijn en als smeermiddel voor de gewrichten. EPA en DHA geven ondersteuning aan harten bloedvaten en het zenuwstelsel. Etherische oliŽn van thijm, pepermunt en kruidnagel houden de visolie fris en zuiver.


RoseOxô. RoseOxô helpt de lichaamscellen beschermen en versterkt de positieve uitwerking van andere antioxidanten door het immuunsysteem te stimuleren. De unieke formule zet andere antioxidanten, waaronder vitamine F, aan tot nieuwe activiteit. RoseOxô is dan ook een supplement met een langdurige werking.

Prelox Blue. Helpt de mannelijke vitaliteit te verhogen. Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Preloxģ Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden! Preloxģ Blue bevat een gepatenteerde mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan verder vitamine E is toegevoegd. 60 tabletten. Meer informatie >>>>>

Tang Kuei. Vrouwelijk evenwicht, bevordert de spierontspanning. Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning. 60 tabletten. Meer informatie >>>>>


 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 © Copyright 2006 / 2013 Kiesgezond.com                                             Alle rechten voorbehouden