LIFTOFF ENERGIEDRANK
 

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediënten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken. 

Veelgestelde vragen

Vraag: Voor wie is het product bedoeld?

Antwoord: Liftoff™ is perfect voor mensen met een actieve levensstijl die extra energie nodig hebben op bepaalde momenten van de dag, zoals drukke zakenmensen, ouders, studenten of sportfanaten.

Vraag: Wat is het beste moment van de dag om Liftoff™ te gebruiken?

Antwoord: U kunt Liftoff™ iedere keer gebruiken wanneer u een stoot energie nodig heeft. Maar bij overgevoeligheid voor cafe´ne, moet dit product niet te laat op de dag gebruikt worden omdat het u dan uit uw slaap kan houden.

Vraag: Hoeveel cafe´ne bevat Liftoff™ per drankje?

Antwoord: Liftoff™ bevat ongeveer 72 milligram cafe´ne per drankje. Dit is ongeveer evenveel als 250ml koffie of twee glazen frisdrank met cafe´ne.

Vraag: Wat is de bron van cafe´ne in Liftoff™?

Antwoord: De cafe´ne in Liftoff™ komt uit cafe´nepoeder en uit de van nature voorkomende cafe´ne in guarana.

Vraag: Is cafe´ne veilig?

Antwoord: Matig gebruik van cafe´ne is veilig voor de meeste mensen tenzij zij overgevoelig zijn voor cafe´ne of gezondheidsproblemen het gebruik beperken.

Vraag: Wat is taurine?

Antwoord: Liftoff™ bevat taurine, een niet-essentieel aminozuur dat veel verschillende functies in het lichaam vervult. Het geeft een boost die vermoeidheid helpt tegen te gaan. Bovendien versterkt taurine de energiegevende effecten van sommige andere ingrediŰnten.

Vraag: Zijn er nog andere ingrediŰnten?

Antwoord: Ja. Liftoff™ bevat vitamine C, een krachtige antioxidant. Het bevat tevens vitaminen B voor een vergrote energieproductie. Het heeft natuurlijke smaakstoffen maar bevat goedgekeurde kunstmatige kleurstoffen.

Vraag: Indien ik andere Herbalife producten gebruik die cafe´ne bevatten, zoals NRG tabletten of Instant Kruidendrank, moet ik dan het gebruik van Liftoff™ beperken?

Antwoord: Cafe´ne dient met mate gebruikt te worden. De dagelijkse consumptie van cafe´ne dient niet meer te zijn dan 250mg. Liftoff™ bevat ongeveer 72 milligram cafe´ne per drankje. De Herbalife NRG tabletten bevatten 32mg cafe´ne en de Instant Kruidendrank bevat 40mg cafe´ne per drank.

Vraag: Hoeveel tabletten zitten er in een doosje?

Antwoord: Er zitten 10 apart verpakte tabletten in een doosje. Smaken: sinaasappelsmaak en citroen-limoensmaak.

 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 ę Copyright 2006 / 2013 Kiesgezond.com                                            Alle rechten voorbehouden