Bestelpagina
Contact
 

Samen Tegen Kanker Actie!

 
Afslanken
Met personal coach
Zonder personal coach
 
Gezond ontbijten tip
Gezondheid en vitaliteit
Sportvoeding
Producten
Voedingsadvies

 

Gezichtsverzorging
Skin Activator
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
 
Gezocht parttimers
Werken met Herbalife
 
Laatste nieuws
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFSLANKEN MET HERBALIFE
 
Om af te slanken kunt u kiezen uit 2 verschillende standaard programma's. Deze kunnen aangevuld worden met andere voedingssupplementen.
 

Classic programma:
- Formule 1 voedingsshake
- Formule 2 multivitamine complex
- Vezel en kruidentabletten
- Cell Nutrition
 
Quickstart programma:
- Formule 1 voedingsshake
- Formule 2 multivitamine complex
- Vezel en kruidentabletten
- Formule 3 proteÔne poeder
 

Dit laatste programma is speciaal voor mensen die weinig tot geen proteÔne binnen krijgen. Meer dan 3 uur sporten per week. Meer dan 20 kilo willen afslanken.

Geniet naast de smakelijke shakes en maaltijdrepen ook van een uitgebalanceerde kleurrijke maaltijd en van eiwitrijke tussendoortjes om zo veilig de dag door te komen!

Heeft u overgewicht? Bereken uw BMI online klik hier!!

Wij bieden u de keus om op eigen kracht te gaan beginnen.

Zonder personal coach

Met personal coach is net het steuntje in de rug wat kan helpen om succes te krijgen.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Herbalife gewichtsbeheersing. Voor de beste resultaten.

 

Zet uw gewichtbeheersingsprogramma op de rails met dit gepersonaliseerde succesprogramma's waarmee u de ongewenste kilootjes kunt kwijtraken en om er beter uit te zien en te zorgen dat u zich heerlijk voelt.

 

Formule 1 Voedingsshake

Speciale samenstelling met 9 gram superieure sojaproteÔne (bij toevoeging aan halfvolle melk is dit zelfs 19 tot 21 gram). Formule 1 kan u op weg helpen om uw gewichtbeheersingsdoel te realiseren. Er zitten vitaminen en mineralen in, waaronder de belangrijke antioxidanten vitaminen C en E. Bevat ook alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor echt welzijn. Samengesteld uit hoogwaardig soja-eiwit en zowel lekker als voedzaam. Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Vruchten en Cappuccino. Ook als Formule 1 vanille 1 portie zakjes verkrijgbaar.

 
Formule 1 maaltijdreep

Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt. Meer info

 

Formule 2 Multivitaminencomplex

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formule 1.

 

Formule 3 Personalised ProteÔne Poeder

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen, zoals vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en veel calorieŽn. Personalised ProteÔne Poeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft. Verbetert de opname van eiwit, passend bij uw persoonlijke behoefte. Houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieŽn. Neutrale smaak en makkelijk op te lossen in shakes, soep of sauzen. Als u elke dag de bij uw lichaam passende hoeveelheid proteÔne opneemt, zal dit uw hongergevoel beteugelen.

 

Vezel- en kruidentabletten

Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd. Ontwikkeld voor een veilige en effectieve gewichtsbeheersing. Verwijdert gifstoffen.

 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
Het programma: u eet drie maaltijden per dag, waarvan u er twee vervangt door een voedzame Formule 1 shake. Uw derde maaltijd is een brood of warme maaltijd naar keuze. U kunt gewoon met de pot mee-eten. Tussen de maaltijden door mag u twee tot drie gezonde tussendoortjes, zoals een stuk fruit, rijstewafel of een proteÔne reep.

Daarnaast is het belangrijk dat u minstens 2 liter water per dag drinkt om uw afvalstoffen af te voeren.

Daarnaast krijgt u actieve ondersteuning en begeleiding via e-mail, telefoon of in de praktijk, om het door u gewenste doel te bereiken. U heeft 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.

Als u uw streefgewicht bereikt heeft moet uw lichaam om leren gaan met uw nieuwe gewicht. Om dit te doen blijft u de producten van Herbalife nog een bepaalde tijd gebruiken in het zogenaamde Ďgewichtsbeheersings- programmaí. Hierdoor zal uw lichaam zich aanpassen aan het 'nieuwe gewicht' en zullen de overtollige kilo's na afloop van uw dieet minder makkelijk weer terug komen. Tijdens het Ďgewichtbeheersingsprogrammaí vervangt u ťťn maaltijd door de Formule 1 shake en neemt u 3 maal daags de tabletten.

 
Wilt u een voedingsadvies op maat neem dan contact op.
 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 © Copyright 2006 / 2013 Kiesgezond.com                                          Alle rechten voorbehouden                               Powered by Herbal Webdesign