TANG KUEI
 
Tang Kuei - Gemengde Kruiden Tabletten
 

Herbalife heeft deze speciale formule gecreëerd als ondersteuning bij grote lichamelijke inspanningen en voor vruchtbare vrouwen.

 
Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediënten: engelwortel (Tang Kuei) en kamille, waarmee de lichamelijke systemen hun evenwicht kunnen hervinden.
 

Al eeuwenlang beschouwen Chinese plantenkenners Tang Kuei als een ‘superieure plant’, die elke dag als versterkend middel genomen kan worden. In China gebruikt men het nog steeds in de soep en bouillon om de voedingswaarde ervan te verhogen. Het is een rijke bron van vitamine A en B, calcium, ijzer en magnesium.

 

Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere hulp. Vrouwen van vruchtbare leeftijd ondergaan elke maand hormonale veranderingen die tot een serie ongemakken kunnen leiden. Tang Kuei helpt dankzij de milde, op planten gebaseerde eigenschappen het lichaam om het natuurlijk evenwicht terug te vinden. Het maakt deel uit het dagelijks voedingsprogramma van duizenden Chinese vrouwen en dat sinds eeuwen, waarom zou u er daarom niet zelf gebruik van maken!

 

Eigenschappen van de hoofdingrediënten:

Angélique sinensis – “Tang Kuei” wordt gemaakt van de wortel van de plant Angelica sinensis. De wortel van de plant heeft de voorkeur omdat deze grote hoeveelheden calcium bevat, alsmede B vitaminen, ijzer, magnesium en essentiële oliën.

Calcium is nuttig in de voeding om de spiertonus in stand te houden. Spieren met gebrek aan calcium kunnen hyperactief worden en daarom meer geneigd zijn om samen te trekken.

Kamille – Wordt gebruikt om de ontspannende en rustgevende eigenschappen. Kamille vormt een traditionele, op planten gebaseerde behandeling die veel mensen gebruiken om spierpijn te bestrijden.

Biergist – Een uitstekende bron van B1, B6 en foliumzuur. Het is rijk is aan aminozuren, aan lecithine en aan chroom.

 
Vrouwen gebruiken Tang Kuei al eeuwenlang, na grote fysieke inspanningen, als verlichting voor de pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en titanische spierkrampen.
 
Ervaringen met Tang Kuei :
Kristinna Marynissen: Tang Kuei is voor mij een fantastisch hulpmiddel bij gespannen spieren. Hei is geen slaapmiddel maar het helpt mij om ontspannen in slaap te vallen, het geeft een heerlijk ontspannen gevoel in de nek en hals als de spieren gespannen staan. Tang Kuei is voor mij onmisbaar bij de maandelijkse vrouwelijke ongemakken. Het is ook zeer zeker een onmisbaar supplement voor sportieve en actieve mensen na een extra inspanning.
 
Marilyn de Vlieger: Voor mij heeft Tang Kuei als spierontspanner een gigantische meerwaarde gebracht in mijn leven. Ik heb 20 jaar geleden een auto ongeluk gehad waardoor pijn een dagelijks onderdeel van mijn leven was. Toen ik Tang Kuei ben gaan nemen had ik vanaf de eerste dag resultaat, minder spierstijfheid, beter kunnen ontspannen. Ik ben echt verliefd geworden op dit product. Vandaag kan ik dingen doen waar ik 20 jaar geleden maar van durfde dromen. ik kan zelfs terug gaan sporten.
 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 © Copyright 2006 /2013 Kiesgezond.com                                               Alle rechten voorbehouden