STICHTING KIKA
 
 

Stichting KIKA (kinderkankervrij), wij steunen deze stichting. U kunt deze leuke KIKA beren bestellen voor € 6,95 per stuk. Hiervan gaat de helft naar stichting KIKA, voor betere behandeling en genezing van kinderkanker.

 
Minder kans op kanker
 
De afgelopen tientallen jaren heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat er een verband is tussen het ontstaan van kanker en ons eigen gedrag. Bij ongeveer 50 tot 70% van de mensen die aan kanker overlijden, heeft een ongezonde leefstijl een belangrijke rol gespeeld bij het ontstaan van de ziekte.
 
Gezonde leefstijl
 
Met een gezonde leefstijl kun je zelf veel doen om het risico op kanker te beperken. Maar een manier van leven die kanker gegarandeerd voorkomt, is er helaas niet. Vaak is kanker het gevolg van een samenloop van omstandigheden.
 

Naast aanleg of leefgewoonten kan toeval een rol spelen. Iemand die altijd gezond heeft geleefd, kan tóch kanker krijgen. En andersom kan iemand die altijd heeft gerookt, oud worden zónder kanker te krijgen. Meestal zijn er op individueel niveau geen oorzaken aan te wijzen. Hier vind je informatie over de relatie tussen een aantal risicofactoren zoals roken, voeding en zonnen en kanker.

Ik vind dit dus zeer belangrijk om daarom hiermee bezig te zijn en daarom  kies gezond.

 
Met hartelijke groet
Lenny van Dam
Dinteloord Noord Brabant
Telefoon: 06-20978773
E-mail: info@kiesgezond.com
 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan
 
 
Huidverzorgingsproducten testen
 
5Top
 
Home Contact Privacy Disclaimer Producten Advies Bestelpagina

 © Copyright 2006 / 2011 Kiesgezond.com                                             Alle rechten voorbehouden